WINE RUN DEN HAAG

Brewery Run & Wine Run Den Haag

Op zondag 3 oktober gaat iets bijzonders gebeuren! De Brewery Run en de Wine Run komen samen naar Den haag. Één grote gezellige social run waarbij we met elkaar lopen, onderweg proosten en achteraf een dik verdiend biertje of wijntje drinken bij Kompaan. Deze run mag je niet missen!!

Een unieke hardloopbeleving

Dat is waar het om draait bij de Brewery & Wine Run. Oftewel een mooie route lopen door de stad en proeven van het lokale bier & wijn. We lopen, we stoppen, we proeven en lopen weer door. Om uiteindelijk bij finish aan te komen en daar te proosten op de fantastische run die we met elkaar hebben gehad.

Loop op je eigen tempo

Aan de hand van jouw eigen tempo kies je een tempogroep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kun je optimaal genieten van deze geweldige ervaring!

Starttijden

De start van de Wine Run is tussen 12:00 uur en 14:00 uur.

Routes

De Brewery Run en Wine Run hebben 2 routes uitgezet. Een Brewery Run route van ongeveer 11KM en een Wine Run route van ongeveer 8KM. Onderweg wordt twee keer gestopt om bij te komen en de energie weer bij te vullen met heerlijk biertje of wijntje.

Bereikbaarheid

De start is op Het Plein.

Ons advies, kom met het openbaar vervoer! Het dichtstbijzijnde tramstation ‘Den Haag Centrum’. Ook Den Haag Centraal station ligt op loopafstand.

Kom je met de fiets of brommer?
Op Het Plein is een bewaakte fietsenstalling (Biesieklette) waar je een fiets of brommer gratis kan parkeren.

Kom je toch met de auto? Dan is de parkeergarage onder het plein het dichtstbij.

De finish is bij Kompaan. Wil je terug naar je fiets, brommer of auto? Dan kan je met bus 28 terug. Deze brengt jou in 15 minuten weer in het centrum.

Toegangscontrole

Doordat we langs horecagelegenheden komen hebben we te maken een testen voor toegang verplichting. Dit mag bestaan uit een testbewijs van maximaal 24 uur oud, vaccinatiebewijs of herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud.

Finish

Beide routes eindigen bij Kompaan, één groot gezamenlijk onthaal aan de finish! Hier ontvang je natuurlijk ook jouw welverdiende medaille. Na de finish is het feest nog niet klaar! Bij Kompaan wordt een foodcourt ingericht met ruime keuze aan bier, wijn en lekkere hapjes.

Tasafgifte

Je kunt bij de start jouw tas afgeven. Als jij zorgeloos aan het rennen en proeven bent zorgen wij ervoor dat jouw tas naar de finish wordt gebracht. Als jij eenmaal de finishlijn bent gepasseerd staat je tas weer voor je klaar bij Kompaan.

Meer runs

Wil je op toffe unieke plekken komen en nieuwe lokale bieren ontdekken? In 2021 & 2022 zijn we te vinden in veel grote steden in Nederland. Hou de agenda, website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en events!

Schrijf je in!

Scoor je ticket via onderstaande button en ga een sportieve beleving en proeverij aan!

Schrijf je nu in!

AGENDA

29 AUGUSTUS 2021

Brewery Run Haarlem

3 OKTOBER 2021

Brewery-/ Wine Run Den Haag ‘Oktoberfest editie’

DECEMBER 2021

Brewery Run Rotterdam ‘X-mas Edition’

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico.